Servicii

 

 servicies

Job Agency CTN…seriozitate maxima

 

Toti trebuie sa fie constienti de evolutia aptitudinilor :

~clientii sunt si vor fi din ce in ce mai exigenti~
Pentru satisfacerea asteptarilor acestora,mai mult sau mai putin fluctuante,se impune realizarea performantei in sensul cel mai strict cu putinta.
Calitatea serviciilor este deosebit de importanta din mai multe motive.
Factorii ce determina importanta calitatii serviciilor :
~ nu numai clientii sunt mai exigenti dar concurenta intre firme se manifesta intr-un mod din ce in ce mai dur;
~ satisfacerea exigentelor clientilor are un impact considerabil asupra rezultatelor economice ale firmei si asupra
viabilitatii acesteia;
~ vanzarea serviciilor reprezinta un element dinamic al activitatilor economice – suntem in era serviciilor;

De aceea ne-am propus sa raspundem cerintelor tale in cel mai scurt timp posibil,dand dovada de rapiditate si seriozitate maxima,la cele mai inalte standarde!

 

Servicii candidati

 

Job Agency CTN iti ofera sansa deplina sa realizezi o cariera in industria de croaziera sau sa obtii un loc de munca in strainatate,potrivit experientei profesionale pe care o detii.

Exista doar cativa simpli pasi pe care trebuie sa ii urmezi…

In primul rand trebuie sa te inregistrezi,folosind forma de aplicatie online postata pe site-ul nosru.

Atentie,daca CV-ul tau nu este complet (ex.adresa nu este specificata sau locul nasterii etc).,exista o mare posibilitate ca aplicatia ta sa nu fie luata in considerare.De indata ce aplicatia ta va fi receptionata,unul dintre consultantii nostri o va analiza.Vei fi contactat doar in cazul in care corespunzi criteriului de selectie al jobului pentru care ai optat.

Job Agency CTN,nu iti garanteaza un loc de munca,noi doar vom recomanda persoana ta unor posibili viitori angajatori.Decizia finala ii apartine angajatorului.Exista o multitudine de candidati experimentati,si de regula unui angajator ii place sa rasfoiasca prin mai multe aplicatii inainte sa ia o decizie.Nu trebuie sa iti pierzi speranta daca nu esti acceptat de la inceput.Acum te afli in standby.Se intampla multe schimbari pe parcursul unui sezon.Unii angajati nu isi respecta contractul pana la capat din diferite motive. si vor exista deci “ferestre”:atunci exista o a doua sansa iar noi te vom recomanda din nou.

In final,daca esti acceptat pentru postul pe care ti l-ai dorit,ar putea avea loc un interviu telefonic,dar nu neaparat.Un contract sub format electronic va fi eliberat pe numele tau,sau vei semna un contract cu angajatorul in tara angajatorului.Toate informatiile aditionale,precum descrierea atributiilor jobului pe care tocmai l-ai obtinut,reguli generale de conduita la locul de munca,informatii referitoare la plecare,iti vor fi transmise la momentul oportun direct de catre angajator.Traduceri ale acestor documente iti vor fi inmanate la cerere.Daca ti se vor cere examinari medicale,vei fi indrumat spre centrele care se ocupa de acest lucru.Inainte de plecare vei beneficia de un scurt instructaj,referitor la loculul de munca pe care l-ai obtinut prin prisma angajatorului daca se impune.

Job Agency CTN iti ofera posibilitatea de a gasi cea mai ieftina si sigura modalitate de transport pana la destinatie,daca transportul nu va fi asigurat de catre angajator.

Acomodarea si masa sunt de regula suportate de catre angajatori,dar exista si exceptii cand angajatul trebuie sa se
ingrijeasca de propriile-i nevoi.

Daca ai experienta relevanta intr-un anumit domeniu,nu ezita sa ne contactezi,pentru a iti oferi cea mai buna solutie
pentru cariera ta.

 

Servicii companii

 

Job Agency CTN te poate ajuta sa gasesti candidatul optim pentru compania ta.Echipa noastra intelege perfect nevoile si asteptarile tale,deaceea incercam sa iti oferim un serviciu eficient si competitiv,concentrandu-ne pe dezvoltarea unei relatii de colaborare de lunga durata.Pe parcursul timpului,am reusit sa fim triumfatori in realizarea unei baza de date bogate de clienti,toti dintre ei fiind testati din punct de vedere profesional.

In colaborare cu partenerii nostri suntem pregatiti in permanenta sa iti recomandam personal pentru joburile pe care le detii.

Cum functioneaza…Primul pas este sa iti recomandam persoane eligibile conform criteriilor tale de selectie.In cazul in care te decizi asupra unui aplicant,vei intra in contact direct cu acesta si veti stabili toate detaliile legate de angajare.

Job Agency CTN se va asigura ca respectivul candidat sa ajunga la destinatia locului de munca in conditii optime de transport si in timp.

Job Agency CTN ofera servicii complete pentru aplicanti,precum indrumare si consultanta in vederea obtinerii vizelor medicale solicitate de catre un viitor angajator(la cerere),consultanta in vederea organizarii biletor de calatorie pana la destinatia locului de munca la cele mai optime costuri.