Despre noi/Mai multe despre noi

 

About Us Button Showing Website Introduction Section

 

Compania noastra a luat nastere in Mai 2007,oferind servicii profesionale de consultanta atat pentru companii cat si pentru candidati care isi doresc sa obtina un loc de munca in industria de croaziera sau in strainatate pe uscat,dezvoltand astfel o cariera in domeniul dorit. Echipa noastra este majoritar formata de catre fosti angajati pe vapoare de croaziera,care deja au muncit acolo si au cunostinte despre viata pe vapor,reguli generale de conduita,sistemul de servire etc.

Personalul Job Agency CTN este deasemenea instruit in resurse umane,pentru a fi siguri ca vom recomanda cei mai buni candidati pentru dvs.!

Job Agency CTN ofera deasemenea servicii pentru candidati,indrumandu-i si sfatuindu-i pe acestia sa isi gaseasca locul de munca dorit,care sa potriveasca cu profilul lor,in cel mai scurt timp posibil.

Job Agency CTN ofera aplicantilor sansa de a-si dezvolta o cariera in industria de croaziera sau in industria hoteliera pe uscat.

Job Agency CTN ofera consultanta aplicantilor spre a aplica la diferiti angajatori si ii indruma pe acestia sa ajunga in conditii optime la destinatie in cazul in care perfecteaza o intelegere cu un angajator.