Despre noi/Mai multe despre noi

 

About Us Button Showing Website Introduction Section

 

Losmall logocuri de munca pe vase de croaziera si hoteluri

 

Am infiintat firma noastra in Mai 2007,oferind servicii profesionale de recrutare si consultanta atat pentru companii cat si pentru candidati care isi doresc sa obtina un loc de munca in industria de croaziera sau in strainatate,dezvoltand astfel o cariera in domeniul dorit. Echipa noastra este majoritar formata de catre fosti angajati pe vapoare de croaziera,care deja au muncit acolo si au cunostinte despre viata pe vapor,reguli generale de conduita,sistemul de servire etc.

 

Personalul Job Agency CTN este deasemenea instruit in resurse umane,pentru a fi siguri ca vom alege cei mai buni candidati pentru dvs.!

 

Job Agency CTN ofera deasemenea servicii pentru candidati,ajutandu-i pe acestia sa isi gaseasca locul de munca dorit,care sa potriveasca cu profilul lor,in cel mai scurt timp posibil. Unul dintre agentii nostri va va contacta si va incerca sa-si dea seama daca sunteti sau nu potrivit pentru pozitia pentru care ati aplicat, va verifica absolut toate documentele trimise de dvs. si va testa nivelul cunostintelor lingvistice pe care le detineti.

 

Job Agency CTN ofera candidatilor sansa de a-si dezvolta o cariera in industria de croaziera sau in industria hoteliera pe uscat.

 

Job Agency CTN selecteaza deasemenea candidati pentru toate domeniile posibile,in colaborare cu partenerii nostri straini.